Van poolgate naar peegate?

image

‘En daarna werd het gelukkig weer stil’, was de laatste zin van de blog van gisteren. Het stukje ging over de commotie die ontstond na een zwempartijtje van spelers van de Dodgers in het zwembad van de Diamondbacks.

Dat het stil zou blijven blijkt nu ijdele hoop. Inmiddels meldt blogger Tony Jackson van Dodgerscribe dat één van de spelers die in het water heeft gelegen ook stiekem heeft gepiest. Misschien waren er nog wel meer die hun blaas hebben geleegd tijdens het zwemmen.

Opnieuw staat een legertje journalisten en columnisten klaar om zijn plasje te doen over de kwestie. Dus kom er maar in Tony Kornheiser van Pardon The Interruption: “Ze waren als kleine kinderen in het zwembad en wat doen kleine kinderen in een zwembad?”

Als het gerucht klopt is dat fijn nieuws voor al die zeurende spelers en supporters van de Diamondbacks die de duik van de Dodgers een schande noemden. Ineens hebben ze een ‘echte’ reden om te zeiken.

Gepubliceerd op Sport Amerika
Tekst © honkbalopzolder